Tento intenzívny 4-dňový kurz je určený najmä študentom odborných škôl, záujemcom o prácu barmana a taktiež zamestnancom barov, reštaurácií, hotelov a klubov. Vítaní sú aj začiatočníci, ktorí sa ešte s prácou barmana nestretli, no chceli by rozšíriť svoje obzory a zručnosti za barovým pultom. Tento...
Tento dvojdňový kurz je určený nielen študentom odborných škôl a pracovníkom v oblasti gastronómie, ale aj všetkým milovníkom kvalitnej kávy, ktorí majú záujem získať komplexné vedomosti zo sveta kávy. Počas dvoch dní získate prehľadné znalosti ako o histórií, zbere a spracovaní kávy, tak o jej pražení,...
Zistili ste ako sa káva pestuje, spracúva, praží. Viete ako nastaviť mlynček, pripraviť výborné espresso aj napeniť mlieko na prípravu cappuccina a iných mliečnych nápojov. Potom jediné, čo Vám ostáva je posunúť Vašu prípravu kávy na ďalšiu úroveň. Na jednodňovom kurze Latte Art Vám vysvetlíme...
Tento jednodňový intenzívny kurz je zameraný na prípravu alternatívnych metód kávových nápojov. Kurz je určený pre nadšencov, milovníkov kávy, ale aj baristov, ktorí si chcú prehĺbiť poznatky zo sveta filtrovaných káv. Dozviete sa množstvo informácií o kvalite vody, ako hlavnej zložky každého kávového nápoja. Dominantnou...